Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A jak ususzyć zioła, pietruszkę czy seler /zielone/gdy nie ma słońca? Suszarkę do ziół też nie każdy posiada.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 65
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 108
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 65
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 108
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
W piekarniku próbowałam,niestety chwila nieuwagi i zrobiły się brzydkie i brunatne,bez zapachu. Umyte zioła dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym,następnie układamy pojedynczo na suchym ręczniku papierowym.Wkładamy do mikrofalówki na 1 min.Po tym czasie moje zioła pięknie ususzyły się nie tracąc przy tym koloru ani aromatu. Sposób ten znalazłam na stronie angielskich porad.