Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzało Wam się zrobić więcej placków ziemniaczanych, niż potrzebowaliście? W żadnym wypadku nie wyrzucajcie! Pokażemy Wam jak w fajny sposób można je zagospodarować.
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22724
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5068
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22724
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5068
Składniki
Boczek kroimy w paski. Cebulę kroimy w piórka. Czosnek siekamy. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy boczek, chwilę smażymy, dodajemy cebulę i czosnek. Dusimy pod przykryciem przez 10 min. Następnie dodajemy placki pokrojone w kawałki i smażymy intensywnie przez kolejne 5 min, cały czas mieszając. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z maślanką.