Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna przekąska razem z sosem z żółtej papryki stwarza niesamowity klimat w okolicy podniebienia.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 584
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 42
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 824
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 584
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 42
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 824
Składniki
Szparagi umyłem , odciąłem twarde końcówki , oprószyłem solą i pieprzem , skropiłem oliwą. Ciasto francuskie pokroiłem na paski . Szparagi owinąłem ciastem . Ułożyłem na blaszce , posmarowałem roztrzepanym żółtkiem . Piekłem 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220° C. Podałem z sosem paprykowym.