Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie zimnej wody do surowego mięsa mielonego powoduje, że sznycle są delikatne i pyszne.
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 401
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 452
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 233
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 137
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 401
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 452
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 233
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 137
Składniki
Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Podczas wyrabiania dodawać zimnej wody, wyrabiać do momentu, aż mięso odchodzi od ręki.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podawać z ziemniakami i surówką.