Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upały piję dużo wody, w tym roku wzbogaciłam ją syropem z mięty.Świetnie smakuje na zimno i ciepło.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 116
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 116
Składniki
Wodę,cukier i kwasek wkładam do garnka i gotuję.Gdy cukier się rozpuści dodaję mięte i gotuję jeszcze ok.10 min.Odstawiam do przestudzenia i przecedzam w słoiki.Taki syrop mieszam z wodą i w upalne dni wkładam do lodówki.Świetnie smakuje na zimno.