Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników makaronów
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35852
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 268
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35852
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 268
Składniki
Makaron ugotować,odcedzić.
Cebule i pieczarki pokroić w plasterki podsmażyć na oleju aż się zrumienią.W tym czasie do wrzątku wrzucić pomiidory na 3 min żeby odeszła od nich skórka Po zdjęciu skórki pomidory rozgnieść i dodać do cebulki i pieczarek na małym ogniu dusić około 10-15 minPrzyprawić do smaku ja zazwyczaj dodaje wegetę pieprz i papryką słodką Dodać koncentrat pomidorowy do uzyskania gęstości i końcowego smaku
Posiekać bazylię i dodać do sosu Wymieszać
Świderki mieszamy razem z sosem Gotowe!!! Po podaniu na talerz ser mozzarella pokroić w kostke lub w plasterki i posypać danie Życzę smacznego