Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z surówek przygotowywanych na szybko. Kilka ciachnięć i gotowe.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy na ćwiartki. Ogórek kroimy w kostkę. Marchew ścieramy na wiórki. Szczypiorek siekamy. Olej, musztardę, śmietanę mieszamy. Do smaku doprawiamy świeżo mielonym pieprzem. Wszystkie składniki łączymy ze sobą.