Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z szybkich i prostych surówek obiadowych proponuję surówkę z jabłek i porów. Można ją przygotować z majonezem lub jogurtem naturalnym. Polecam!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Pory dokładnie myjemy, kroimy w półtalarki. Zalewamy wrzątkiem na 2-3 minuty, osączamy i studzimy. Jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach, mieszamy z porem, doprawiamy solą, pieprzem dodajemy posiekaną natkę i majonez. Mieszamy i schładzamy.