Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 335
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 172
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 335
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 172
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać pokrojonego pomidora i ogórka. Warzywa wymieszać, polać oliwą z oliwek, octem winnym. Doprawić sokiem z cytryny.