Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta kiszona pozytywnie wpływa na układ pokarmowy, a z dodatkiem marchewki i oliwy tworzy smaczny dodatek do obiadu.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Składniki
Kapustę kiszoną drobno siekamy. Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach
Wrzucamy do większej miski, dolewamy olej lniany lub oliwę i przyprawiamy. Dokładnie mieszamy.
Po przygotowaniu surówki polecam na przynajmniej godzinkę odstawić ją do lodówki. Wtedy smaki się przejdą i będzie jeszcze smaczniejsza.