Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z młodej kalarepki jest bardzo smacznym i łatwym do przygotowania dodatkiem do dania z mięsem.
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6767
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6767
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Kalarepkę i marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do miski. Dodać pokrojone w kosteczkę kiszone ogórki.
Wsypać posiekaną cebulę razem ze szczypiorem. Jabłko umyć i zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny.
Pomidorki koktajlowe umyć i pokroić na połówki.Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.