Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 573
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 5641
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 573
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 5641
Składniki
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min. Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu. Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać. Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:) Smacznego życzę!