Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Pyszny dodatek do wielu dań,ja ją uwielbiam w połączeniu z frytkami i sosem serowo-czosnkowym jak na fotce,polecam:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować,dodać pomidory pokrojone w mniejsze kawałki.Ogórka umyć,wytrzeć do sucha,przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić ze skórą w cienkie plasterki,dodać.Pora pokroić w cienkie półplasterki,dodać również kukurydzę.Wymieszać wszystkie składniki,dodać majonezu do smaku,przyprawić solą i pieprzem.