Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do mięsnych obiadów, smażonych czy też grillowanych, idealne nadają się surówki „chrupiące”. Bardzo je lubimy. Są proste w przygotowaniu, szybkie i co najważniejsze, bardzo smaczne. Tym razem pokusiliśmy się na nietypowy dressing ;)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy na pół. Papryki kroimy na paski. Szalotki kroimy w piórka. Dressing: Do oliwy dodajemy cukier, zioła, musztardę, alkohol, odrobinę wody. Dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, schładzamy przed podaniem. Po wyjęciu z lodówki, ponownie mieszamy.