Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, tanie a przy tym ekspresowe danie - najdłużej trwa gotowanie makaronu:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35865
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 139
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 244
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 280
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35865
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 139
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 244
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 280
Składniki
Makaron gotujemy w osolonym wrzątku. Natkę pietruszki odrywamy z łodyżek, dodajemy sok z cytryny, czosnek, sól i oliwę z suszonych pomidorów /lub oliwę z oliwek lub inną ulubioną smakową/. Wszystko razem miksujemy blenderem. Pesto dodajemy do ugotowanego, odsączonego, ciepłego makaronu i mieszamy. Porcje nakładamy na talerz i dekorujemy natką pietruszki.