Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 59
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 30
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 59
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 115
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 59
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 30
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 59
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 115
Składniki
Umytą żurawinę włożyłem do rondelka, wymieszałem z cukrem, zalałem wodą wymieszaną z wiśniówką. Całość gotowałem na niedużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotowałem do momentu, aż owoce zaczęły pękać. Sos będzie dość rzadki, ale będzie gęstniał w miarę stygnięcia.