Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy - pyszny i szybki w przygotowaniu
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć na maśle do miękkości. Pieczarki pokroić w plasterki i dorzucić do cebuli. Dodać liść laurowy oraz ziele angielskie. Wszystko razem dusić przez 10 minut. Kolejno dodać posiekany pęczek koperku, powali wlać śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Bez przykrycia podgrzewamy do momentu zagotowania. ( Jeśli chcemy aby sosu było więcej możemy wlać pół szklanki bulionu lub wody). Podajemy z ulubionymi dodatkami.