Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna odmiana dla tradycyjnych owocowych soków. Doskonale prezentuje się w dzbanku z cytryna i świeżą miętą na każdej domowej imprezie, ale przede wszystkim jest Pyszny!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 8
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7959
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 16
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 546
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 8
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7959
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 16
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 546
Składniki
Liście mięty(mogą być z łodygami) zalać 5 l wrzącej wody z 5 torebkami kwasu cytrynowego i odstawić na 2 doby.
Następnie odcedzić i wyrzucić liście a do wywaru dodać na 1,5 l soku 1 kg cukru(ja dodałam 3 kg cukru). Wszystko zagotować i gorące przelać do butelek.