Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Nacieramy karczek czosnkiem,smarujemy musztardą i przyprawiamy. Następnie nacinamy w nim głębokie kieszenie. Resztę czosnku kroimy w plasterki i wkładamy do kieszeni. Drugim elementem w kieszeniach będzie pomidor pokrojony wcześniej w plasterki, Smarujemy delikatnie olejem i pieczemy w piekarniku na 180 stopni.