Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa propozycja śniadania, można użyć chleba tostowego, ja używam zwykłego
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Składniki
1. z chleba odkroić skórki, rozwałkować wałkiem do ciasta , 2. ser i wędlinę pokroić w kostkę, 3. rozwałkowanym chlebkiem wyłożyć formę do muffinek, tworząc jakby chlebowe miseczki, na spód wsypać ser i wędlinę, na wierzch wbić po 1 jajku, posypać solą i pieprzem, 4. wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 8-10 min, uważając żeby jako zbytnio się nie spiekło, smacznego