Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie jesienno - zimowym częściej robię różnego rodzaju pasty do chleba. Tę zrobiłam zupełnie przypadkowo ale wiem, ze już będzie u nas gościła częściej ponieważ bardzo smakowała domownikom. Polecam.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Cebulkę drobniutko posiekać, leciutko oprószyć cukrem i odstawić by puściła sok. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić. Twaróg przełożyć do głębokiej miseczki, dodąć cebulkę , pomidory i starty na drobnych oczkach oscypek. Połączyć z gęstą, kwaśną śmietaną. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.