Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki drobiu nie tylko są smaczne z ziemniakami i surówką, ale i również z domowego, wypieku chlebem.
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 137
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 74
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 141
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 137
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 74
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 141
Składniki
Z pieprzu, soli, pieprzu ziołowego, czosnku granulowanego,ziół prowansalskich sporządzamy mieszankę, którą dobrze nacieramy każdy kawałek kurczaka. Natarte kawałki z kurczaka w misce zakrywamy i wstawiamy do lodówki na 1-2 godziny.
Po tym czasie smażymy na gorącym oleju, każdy kawałek na rumiany kolor. Usmażone kawałki z kurczaka podajemy jako ciepłą przekąskę. Świetnie smakują ze świeżym, upieczonym, domowym chlebem. Smacznego!!!