Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone, przyprawione ziołami części z kurczaka i kaczki.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Składniki
Wymyte osuszone kawałki drobiu przyprawiamy mieszanką przypraw do drobiu.
Filet i nogi kaczki lekko nacinamy. Smażymy na patelni bez tłuszczu, tłuszczu wytopi się wystarczająca ilość z naciętych części kaczych.
Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości i zarumienienia się części drobiu.
Usmażone kawałki podajemy jako przekąska z domowego wypieku chlebem. Smacznego!!!