Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 27
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2056
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 27
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2056
Składniki
Kiełbasę pokroiłam w kostkę i wrzuciłam na patelnię, aby się z niej wytopił tłuszcz. Do kiełbasy dodałam pokrojoną żółtą paprykę i smażyłam ok. 5 minut. Po tym czasie dodałam pokrojone w ćwiartki pieczarki i pół posiekanej cebuli. Wszystko osoliłam, podlałam małą ilością wody i dusiłam 10 minut. Po tym czasie wsypałam 100 gram ryżu i uzupełniłam wodą, którą ryż w czasie duszenia wchłaniał. Kiedy ryż się ugotował, dodałam łyżkę śmietany.