Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z chlebem smakuje najlepiej.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić, zeszklić na oleju, dodać koncentrat, pokrojone śledzie, przyprawić do smaku, podgrzać przez około 5 minut i ostudzić. Wstawić do lodówki na noc. Podawać na chlebie posmarowanym masłem.