Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
śledzie przepłukać zalać mlekiem i odstawić na 12 h,cebule pokroić w paski posolić i odstawić ja na 12 h puszcza soki i jest oki ,
śmietanę łączymy z majonezem dodajemy cukier i sok z cytryny ,śledzie pukamy zimna wodą odstawiamy niech wyschną ,cebule wykładamy na pieluchę tetrowa i wyciskamy soki przepłukawszy zimna wodą ja powtarzam czynność 3 razy łączymy cebulę z naszym sosem nakładamy do śledzi i gotowe