Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę za późno daję przepis,już po sezonie truskawkowym,ale za rok na pewno Wam się przyda. Ciacho wyszło bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 403
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 453
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 235
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 139
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 403
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 453
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 235
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 139
Składniki
Blaszkę 25/34 wyłożyć folią aluminiową. Na folię dać herbatniki. Truskawki pokroić na mniejsze kawałki. Ser przełożyć do miski. Galaretki truskawkowe rozpuścić w 1/2 l wrzątku.Wystudzone wlać do sera i zmiksować. Kawałki truskawek dodać do sera i delikatnie wymieszać łyżką. Połowę masy serowej wylać na herbatniki. Na wierzch dać czekoladowe rurki i wylać drugą część masy serowej. Sernik dać do lodówki by stężał.
Galaretki agrestowe rozpuścić w 800ml wrzątku . Wystudzić i już lekko tężejącą wylać na masę serową. Dać do lodówki by galaretka stężała,a potem można już delektować się wspaniałym smakiem serniczka.
Smacznego życzę!