Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i puszysty sernik na Wielkanoc od Aniołów;)
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkami. Dodać zmielony ser i budyń. Dalej ucieramy. Ubić pianę z białek i dodać do sera i delikatnie wymieszać. Składniki na ciasto zagnieść razem. Do foremki wyłożyć najpierw ciasto a później wylać masę serową.Piekarnik nagrzej do 200 stopni. Piec ok.godziny.