Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny serniczek. Poprostu rozpływa się w ustach. Moja rodzinka go uwielbia. Pojawia się na stole nie tylko od święta.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4821
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4821
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej wody. Żelatynę namoczyć w 1/4 szklanki zimnej wody, a potem rozpuścić w gorącym mleku. Wystudzić.
Margarynę zmiksować z cukrem pudrem, dodać żółtka. Do jednolitej masy dodać serki i olejek. I na koniec dodawać powoli wystudzoną żelatynę.
Gotową masę wyłożyć na blaszkę wyłożoną folią spożywczą lub aluminiową. Na masie poukładać owoce i zalać tężejącą galaretką. SMACZNEGO!!!