Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Składniki
Cukier puder rozmieszać z masłem, dodać przemielony ser - ucierać. Ser podzielić na pół, do jednej połowy dodać kakao. Wyłożyć na biszkopt (mogą być też poukładane biszkopty) ciemną masę, następnie białą i zalać zastygającą się galaretką. Włożyć do lodówki na około 2 godziny. SMACZNEGO!