Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i rozpływający się w ustach. Jego wykonanie jest banalnie proste.
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 156
Bardzo aromatyczna, kwaśno-pikantna, zawiesista zupa w azjatyckim stylu. Palu...
Odsłon: 31
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 156
Bardzo aromatyczna, kwaśno-pikantna, zawiesista zupa w azjatyckim stylu. Palu...
Odsłon: 31
Składniki
Składniki na małą tortownicę o śr. 15 cm. Wszystkie składniki oprócz czekolady,mieszamy w blenderze lub łyżką. Odstawiamy na pół godziny. Całą blachę wykładamy papierem do pieczenia, wylewamy ciasto. Pieczemy 130* godzinę, opcja ''dół''. Po wyłączeniu piekarnika trzymamy jeszcze 20 minut. Zimne ciasto polewamy polewą czekoladową i kroimy. Smacznego.