Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pysznie kruche mięsko,aromatyczne i baaardzo smaczne.Mięso każdemu na pewno posmakuje.Nie ma jak stare sprawdzone i niczym nie udziwnione przepisy:)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Pieczarki pokroić w grubsze plastry,dać łyżkę masła i podsmażyć,dodać pokrojoną cebulę,paprykę,chwilę zasmażyć. Osobno w rondlu przez chwilę podsmażyć mięso pokrojone w plastry.Dodać pieczarki z cebulą i papryką,zalać wodą do przykrycia mięsa. Dodać przyprawy,ziele,liście,gotować około 40min. Mięso od schabu szybko się gotuje,na końcu dodać mąkę roztrzepaną w odrobinie zimnej wody ,oraz jogurt,zamieszać,doprawić do smaku.Zagotować.
Smacznego życzę!