Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zwykły schab staje się nudny można przykryć go pierzynką z różnych warzyw ja wybrałam marchewkę z rzodkiewką, danie wyszło bardzo smaczne.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
6. Następnie tą czynność powtarzamy z rzodkiewką, również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
7. Do warzyw dodajemy ketchup oraz majonez i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowaną pierzynką przykrywamy mięso
9. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.