Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne nadzienie, upieczony w rękawie nie wysycha i jest aromatyczny
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 679
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 512
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 77
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 679
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 512
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 77
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić w kostkę, cebulę obrać, pokroić w plastry, boczek i paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki z cebulą przesmażyć na maśle, dodać boczek i paprykę, chwilę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem, wystudzić.
Schab umyć, wysuszyć, ponacinać w plastry, ale nie do końca
W kieszonki nałożyć zimny farsz, spiąć wykałaczkami, żeby się nie rozpadło, posypać przyprawami
Schab wstawić do rękawa do pieczenia, ostrym nożem zrobić kilka otworków w rękawie i wstawić do nagrzanego do 180-200" piekarnika i piec ok 1 godz, po tym czasie przeciąć rękaw i piec jeszcze pół godz, żeby mięsko się przyrumieniło