Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka - nie tylko do grilla.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Gdy ostygną obieramy i kroimy w kostkę.
Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do ziemniaków.
Cebulkę szalotkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do ziemniaków i fasoli.
Dodajemy również łyżkę majonezu, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wszystko starannie mieszamy i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)