Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka, czerwonej cebuli, kukurydzy, zielonych oliwek i czerwonej fasoli, doprawiona oregano. Sycący posiłek, dobry o każdej porze dnia.
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 130
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 469
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 130
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 469
Składniki
Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy.
Tuńczyka odsączyć z oleju.
Oliwki przekroić każdą na dwie części.
Cebulę przekroić na pół wzdłuż, następnie każdą połówkę jeszcze raz wzdłuż i pokroić na bardzo cienkie plasterki.
Wszystkie składniki, łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać... Voila! Sałatka gotowa.