Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej tuńczyk. Kiedyś za nim nie przepadałam, ale mój Maż bardzo go lubi, więc i ja go polubiłam. Jest bardzo wyrazisty w smaku i można z niego wyczarować wiele ciekawych dań. Ostatnio zrobiłam z niego farsz do roladek z tortilli, z którymi się już z Wami podzieliłam. Jednak sam farsz doskonale sprawdzi się jako samodzielna sałatka czy też pasta do świeżego pieczywa. Zapraszam :)
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 62
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 62
Składniki
Tuńczyk i kukurydze odsączyć z zalewy. Oba sery zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Papryki pokroić w drobną kostkę.
Tak przygotowane składniki przełożyć do miski, dodać majonez, musztardę, doprawić papryką ostrą, solą, pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać.
Smacznego :)