Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu sałatka z tuńczyka
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Gotujemy jajka "na twardo" 10 minut. Po ugotowaniu chłodzimy.
W czasie gdy gotują sie jajka, odcedzamy z cieczy kukurydzę oraz tuńczyka. Kroimy w drobna kostkę paprykę oraz cebulę. Gdy jajka lekko przestygną obieramy je oraz również kroimy w drobną kostkę. Wkładamy do jednego naczynia łączymy ze sobą razem i mieszając dodajemy majonez oraz przyprawiamy solą, pieprzem.
Konsumujemy np. z pieczywem na które przepis podaję poniżej: https://smaker.pl/przepis-chleb-wieloziarnisty,126151,maksiu78.html Smacznego