Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i czteroskładnikowa
Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 793
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 793
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Składniki
Paluszki surimi rozmroziłam i usmażyłam krótko na oleju rzepakowym. Odsączyłam je jeszcze na papierze.
Do miski wrzuciłam cieciorkę pokrojonego w kosteczkę pora, pokrojone w kostkę ogórki i pokrojone w ukośne kawałki paluszki surimi. Dodałam majonez, szczyptę soli i pieprzu i wymieszałam.
Sałatka jest przepyszna! Chrupka, świeża w smaku i jest pełnowartościowym daniem. Smacznego :)