Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą mamy częściej ochotę na kolorowe sałatki. Na szczęście świeże warzywa mamy w sklepach przez cały rok. Pierwszy raz połączyłam ogórki z rzodkiewką ale smakowała wybornie. Polecam.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4775
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 217
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4775
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 217
Składniki
Wszystkie składniki pokroić, wymieszać. Odstawić do lodówki. Składniki na sos dokładnie z sobą połączyć. Skropić sałatkę przed samym podaniem. Udekorować gałązka świeże