Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i syta sałatka. W upały można ją zjeść nawet na obiad.
Smak wiosny!
Odsłon: 679
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 654
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 679
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 654
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
Pierś pokroić w niedużą kostkę. Przyprawić przyprawą gyros i odstawić, na minimum pół godziny. Następnie, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Warzywa pokroić w kostkę, wrzucić do miski. Dodać ugotowany ryż, odsączoną kukurydzę i wystudzoną pierś. Wymieszać Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i keczup. Wymieszać. Wstawić do lodówki, żeby smaki się przegryzły.