Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się do obiadu i zabrania ze sobą do pracy.
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 826
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 826
Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki.Czerwoną paprykę pokroić w paski.Cebulę pokroić w piórka.Czosnek pokroić w kostkę.
Do dużego garnka wlać wodę,ocet,dodać cukier,kurkumę,gorczycę i sól.Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę.Następnie dodać do niej ogórki,paprykę,cebulę i czosnek.Razem gotować jeszcze 5 minut.Gorąca sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.Pasteryzować 10 minut.