Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już na prawdę nie mam ani czasu ani ochoty gotowanie robię banalnie prostą, super szybką i całkiem smaczną sałatkę. Ja robię ją w zależności od nastroju lub zasobów kuchennych na bazie ryżu, czasem drobnego makaronu albo też kaszy jaglanej. Dziś wersja ryżowa. Oczywiście ugotowanie ryżu odpowiednio wcześniej skraca czas przygotowania sałatki do 15 minut .
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Ogórek obieram i kroję w drobną kostkę. Kukurydzę odcedzam z zalewy. Fasolkę dokładnie płuczę na sitku. Koperek drobno siekam. Wszystkie składniki wraz z ryżem wrzucam do miski, dokładam majonez i jogurt. Wszystko dokładnie mieszam. Doprawiam solą i pieprzem. Gotowe!