Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka do dań z grilla. Młode ziemniaki, roszponka i rzodkiewki polane przepysznym sosem.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 348
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 73
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 348
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 73
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Gotuj do miękkości. Wystudź i pokrój w plastry. Rzodkiewki i ogórki także pokrój w cienkie plasterki. Szczypiorek drobno posiekaj. Roszponkę umyj pod bieżącą wodą. Wszystkie składniki sałatki połącz ze sobą. Składniki sosu dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polej sałatkę.