Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu i smaczna.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Mięso pokroić, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na godzinę, następnie usmażyć na 2 łyżkach oleju. Fasolę przelać zimną wodą na sicie. Jabłko obrać, pokroić w plastry a następnie w "zapałki". Włożyć na chwilę do wody zakwaszonej sokiem z cytryny. Plastry żółtego sera także pokroić w "zapałki". Na talerzu ułożyć liście sałaty lodowej. Na środku talerza położyć kawałki kurczaka. Wokół mięsa układać żółty ser na przemian z jabłkami i odsączoną, czerwoną fasolą. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed podaniem.