Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą w wykonaniu i smaczną sałatkę z grzankami i wędzoną rybą.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Z chleb skropić oliwą i podsmażyć na patelni, aż będzie krupiąca. Z ryby usunąć skórę i starannie oczyścić z ości, pokroić na kawałki. Sałatę umyć, osuszyć porwać na małe kawałki. Pomidor pokroić na mniejsze kawałki. Włożyć do salaterki i wymieszać z rybą. Podsmażony chleb pokroić w kostkę i wymieszać z rybą i sałatą i pomidorem. Jogurt wymieszać z koperkiem, octem i cukrem, oraz doprawić solą i pieprzem. Podawać w sosjerce i polewać według uznania.