Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pasteryzowana w słoikach. Idealna do obiadu:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 831
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 96
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9228
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 831
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 96
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9228
Składniki
Kapustę poszatkować , cebule pokroić posypać solą i odstawić na 24 h. Kapustę odcisnąć , do wody dać cukier ,ocet i zagotować. Kapustę wrzucić i gotować 15 minut , dodać starte jabłka. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 minut.