Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pożywna i smaczna. Co można chcieć więcej? Serdecznie polecam!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4816
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4816
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Wystarczy 3/4 szklanki, gdyż w czasie moczenia i gotowania pęcznieje. Następnego dnia ugotować. Wystudzić. W naczyniu umieścić sałatę. Dodać (umyte i pokrojone) paprykę i pomidorki. Dodać odsączoną ciecierzycę, pokruszony serek i pokrojone jajka. Całość wymieszać i polać sosem winegret. Gotowe.