Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest rewelacyjna ;)
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1040
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1040
Składniki
Składniki : - 6 płatów śledzia solonego - 1 puszka groszku konserwowego - Ogórki konserwowe 5 szt. - Papryka konserwowa ½ słoika - Cebula czerwona 1 szt. - 1 słoik sosu czosnkowego 260 g. U mnie (OcetiX) - Świeżo mielony pieprz czarny - Pieprz ziołowy ½ łyżeczki - Imbir sproszkowany ½ łyżeczki - Curry w proszku ¼ łyżeczki - 2 jajka i koperek do dekoracji Śledzia wcześniej wymoczonego pokroić w średnią kostkę, Resztę warzyw pokroić w drobną kostkę, groszek odsączyć z zalewy dodać przyprawi i sos. Wszystko razem wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego!