Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej klasyczna i chyba najbardziej znana sałatka w Polsce. Chyba nie ma osoby, która by jej nie jadła. Każda rodzina ma swój własny przepis. Oto i mój ;)
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Marchewki, pietruszkę, seler i ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach do miękkości (wszystkie razem). Odcedzamy i pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie wszystkie ugotowane warzywa dokładnie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę razem z jajkami i ogórkami kiszonymi. Groszek odcedzamy i dorzucamy do warzyw. Dodajemy majonez, musztardę, dużo pieprzu i sól. Dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego ;)